Presse | ParkZone
 
ParkZone går ind i sikkerhedsbranchen
Det danskejede parkeringsselskab ParkZone udvider aktiviteterne med et nyt forretningsben og bliver dermed landsdækkende inden for både parkerings- og sikkerhedsløsninger.

Læs hele pressemeddelelsen
Er du fra pressen og vil i kontakt med os?
Skriv en e-mail til os på presse@parkzone.dk
ParkZone udnævner Ronen Leon til administrerende direktør
Det danskejede selskab ParkZone udnævner ny administrerende direktør. Ronen Leon, der i oktober blev ansat som viceadministrerende direktør, overtager pr. 1. marts direktørstolen og får dermed ansvaret for både de danske og udenlandske aktiviteter.


Læs hele pressemeddelelsen
Endnu et stærkt regnskabsår for danskejede ParkZone, der fortsætter vækstrejsen
ParkZones seneste årsregnskab for 2022/23 viser for 3. år i træk vækst med en nettoomsætning på 191,7 mio. kr. (mod 179 mio. kr året før) og en bruttofortjeneste på 55,7 mio. kr. (mod 52,2 mio. kr. året før).

Læs hele pressemeddelelsen
Gefion Group og ParkZone har udviklet Rødovres mest moderne parkeringskælder under Rødovre Port
Gefion Group, der står bag udviklingen af Rødovre Port, valgte ParkZone som samarbejdspartner på den nye bydel ved Rødovre Station. Her er en parkeringskælder med den nyeste kamerateknologi netop taget i brug til glæde for bydelens beboere, kunder og gæster.


Læs hele pressemeddelelsen
Kameraparkering har gjort Scandic Sydhavnens reception mere effektiv og øget gæstetilfredsheden
Scandic Sydhavnen i København gik fra en tidskrævende, manuel løsning med trykte parkeringskort til digital parkeringsadministration. Det har øget både effektivitet og gæstetilfredshed betragteligt.

Læs hele pressemeddelelsen
ALFA Development valgte ParkZone til IrmaByen
For at sikre plads til kunder til dagligvarebutikker har ALFA Development indgået aftale med ParkZone om etablering og drift af parkeringsarealer ved REMA 1000 samt en parkeringskælder med beboerparkering i IrmaByen i Rødovre.


Læs hele pressemeddelelsen
ParkZone og energiselskabet OK mødes på parkeringspladsen
Danmarks største tankstationskæde, OK, har indgået samarbejde med ParkZone om drift af parkeringspladser, hvor OK har behov for parkeringskontrol. Aftalen dækker foreløbigt 43 OK tankstationer, vaskehaller og Truck Diesel-stationer.

Læs hele pressemeddelelsen
Årsregenskab 2021/2022
Årsregnskabet for perioden 1. oktober 2021 til 30. september 2022 er ParkZones bedste nogensinde med vækst på både top- og bundlinje. Resultatet på 11,5 mio. kr. før skat kan bl.a. forklares med tilgang af nye kunder og effektivisering af processer.


Læs hele pressemeddelelsen
Årsregnskab 2020/2021
ParkZone A/S præsenterer i sit nye årsregnskab det bedste resultat nogensinde i et marked, som har været præget af COVID-19. Med et resultat på 5 millioner kroner kan virksomheden se tilbage på et 2021, der på trods af nedlukning og fald i omsætningen har givet et solidt resultat.

Læs hele pressemeddelelsen