Om ParkZone | ParkZone
 
Om ParkZone
ParkZone er et danskejet parkeringsselskab med fokus på digitale parkeringsløsninger og med stærke kompetencer inden for parkeringsadministration, parkeringskontrol og rådgivning. ParkZone blev stiftet i 2003. Med en daglig administration af ca. 180.000 p-pladser fordelt over hele landet er vi et af de førende parkeringsselskaber i Danmark.

Vi tilbyder innovative og fleksible parkeringsløsninger, der tager udgangspunkt i vores kunders unikke behov. Parkering skal være nemt, og det ligger i forlængelse af vores vision om at skabe de bedste parkeringsoplevelser, der letter hverdagen for den enkelte.


Læs pressemeddelelser
Vi skaber plads
Vores slogan, »vi skaber plads«, er kernen i vores arbejde. Vi skaber plads til, at de, der skal parkere, har mulighed for det. Vi skaber plads til, at vores samarbejdspartnere kan fokusere på andet end parkeringsadministration.

Med de mest innovative og kundevenlige parkeringsløsninger på markedet sikrer vi en effektiv administration af jeres område. Det frigiver tid til, at vores samarbejdspartnere kan fokusere på deres kernekompetencer. Det sikrer, at brugerne af vores pladser nemt kan parkere.
Vores værdier

Alle vores medarbejdere arbejder ud fra det samme værdisæt. Værdisættet udtrykker, hvad vi forventer af hinanden som kollegaer i ParkZone, og hvad vores omverden kan forvente af os. Vi er:

  • Passionerede
  • Servicemindede
  • Løsningsorienterede
  • Ansvarlige
  • Innovative
Stor erfaring

Vi har stor erfaring med at levere løsninger og administrere parkering for alt lige fra beboelse til hospitaler.

Med stor viden om mange sektorer kan vi rådgive grundigt og levere de bedste parkeringsløsninger.Vi tager os af hele processen, fra etablering og vedligeholdelse til håndhævelse af ukorrekt brug af jeres parkeringsområder. Tag en uforpligtende snak med en af vores rådgivere om dine muligheder.
Bliv kontaktet