Forside - Park N' Smile | ParkZone
 
Har du glemt at betale for parkering?
Den brugervenlige parkeringsløsning
Med det effektive nummerpladegenkendelsessystem, bliver din nummerplade scannet af et kamera, når du kører ind og ud af parkeringsanlægget.

Du behøver derfor ikke at tænke på fysiske p-billetter eller at stille p-skiven. Du slipper også for at holde i kø ved ind- og udkørsel.
Læs mere om ANPR
Automatisk nummerpladeregistrering
Automatisk nummerpladeregistrering hjælper dig med hurtigt og let at parkere dit køretøj. Det automatiske system sikrer et flow ind og ud af parkeringsanlægget, helt uden kødannelser.

Skulle du glemme at betale inden udkørsel, kan du i op til 48 timer efter endt parkering betale for den online - selvfølgelig helt uden ekstra gebyrer.
Betal i automat eller med betalingsapp
Du kan betale for din parkering i en af parkingsanlæggets betalingsautomater inden du forlader stedet. Det gør du ved blot at indtaste nummerpladen på dit køretøj.

Ud fra start- og sluttidspunkt udregnes prisen for din parkering. Du kommer derfor aldrig til at betale for mere tid, end du har parkeret. Du kan også betale via EasyPark app'en.
Betal online i op til 48 timer
Du kan betale for din parkering, efter du er kørt fra parkeringsanlægget. Her har du helt op til 48 timer til at betale for parkeringen. Det gør du online på parkzone.dk/kameraparkering, og er helt uden ekstra gebyrer.

Med automatisk nummerpladeregistrering skal du ikke være bekymret. Hvis du har travlt, eller skulle du glemme at betale i parkeringsanlægget, så frygt ej!

Et koncept af ParkZone A/S
Park n' Smile er et koncept udviklet af ParkZone A/S.

Ved hjælp af vores store erfaring med parkering har vi sammen med vores dygtige samarbejdspartnere
udviklet Park n' Smile konceptet for at sikre en unik og brugervenlig parkeringsoplevelse.

Har du brug for hjælp til parkering, eller har du nogle spørgsmål omkring parkering, kan du kontakte os her.