Parkering ved WTC - Park N' Smile | ParkZone
 
Parkering ved World Trade Center Ballerup
Tjek ud her
Nem parkering til medarbejdere, kursister og klienter
  • Din nummerplade registreres automatisk ved ind- og udkørsel
  • Parkér din bil på en af de ledige p-pladser
  • Besøg World Trade Center Ballerup
  • Betal online eller via betalingsapp. Hvis din nummerplade er registreret hos World Trade Center, så skal du ikke tænke på betaling.
  • Obs! Du kan ikke bruge Internet Explorer ved betaling. Vi anbefaler Chrome, Safari, eller Firefox.


Et parkeringsområde, 4 zoner
Hos World Trade Center Ballerup er der mange forskellige parkerende med forskellige behov. Derfor er området inddelt i 4 zoner: guld, blå, grøn og hvid.

Guld zone er forbeholdt gæster til World Trade Center, mens blå zone er forbeholdt besøgende til Healthcare Centeret.

Grøn og hvid zone er til virksomheder og abonnementer. I hvid zone må du kun parkere, hvis din arbejdsplads har en aftale om parkering gennem World Trade Center. I grøn zone kan du parkere, hvis du har et abonnement. Er du interesseret i et abonnement til grøn zone, skal du kontakte vores kundeservice.

Jeg er kommet hjem, men hvordan var det nu med betalingen?
Hvis du ikke kan betale med det samme, kan du tjekke ud online her. Du kan først tjekke ud online, når du har forladt parkeringsområdet - du har op til 48 timer til at betale for parkeringen.

Hvis du glemmer at betale for din parkering, modtager du en opkrævning på din parkeringstid og et administrationsgebyr på kr. 250,00.


Glemt at tjekke ud?

Frygt ej! Du har op til 48 timer til at tjekke ud online, efter du har forladt parkeringsområdet. Det eneste du skal bruge, er din nummerplade.


Tjek ud her