Hvordan virker Park & Smile? - Park N' Smile | ParkZone
 
Om Park N' Smile
Når du ankommer til et af vores parkeringsanlæg, bliver din nummerplade automatisk registreret af et kamera, og det samme sker, når du forlader parkeringsanlægget igen. Du kommer derfor aldrig til at betale for mere end den tid, som du har parkeret. Alt du skal gøre er at betale inden, du forlader parkeringsanlægget eller online, når du kommer hjem.

Har du glemt at betale på stedet? Eller ønsker du blot at betale efter udkørsel, kan du gøre det op til 48 timer efter udkørsel.


Sådan betaler du
Du kan betale med kort eller kontanter i betalingsautomaterne. Her indtaster du din nummerplade.

Du kan også betale via app’en EasyPark. Slå den til og betal inden du forlader centeret. Du kan med fordel slå automatisk nummerpladeregistering til i app’en. Hvis du allerede har gjort det, vil tjek-ind og tjek-ud ske helt automatisk.

Du kan også betale online her på parkzone.dk/parknsmile. Når du har forladt parkeringsanlægget, har du op til 48 timer til at betale for din parkering.

Hvis du glemmer at tjekke ud eller betale indenfor de 48 timer, vil du få tilsendt en faktura for beløbet på parkeringen samt et administrationsgebyr for fremsendelse af fakturaen.

Hvordan virker det?

Med automatisk nummerpladegenkendelse (ANPR) er det nemt at parkere din bil i vores parkeringsanlæg. Det eneste du skal gøre er:

  • Kør ind i parkeringsanlægget. Din nummerplade registreres automatisk
  • Parkér dit køretøj på en af de ledige p-pladser. Husk din nummerplade
  • Shop løs i centeret
  • Når du skal forlade centeret, kan du betale for din parkering i en betalingsautomat eller via EasyPark app'en
  • Din nummerplade bliver automatisk registreret, når du forlader parkeringsanlægget
  • Betal online på parkzone.dk/parknsmile efter endt parkering. Du kan først betale online, når du har forladt parkeringsanlægget