Kontakt - privat | ParkZone
 
Kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om parkering, parkeringsregler eller noget helt tredje. Vi har sammensat et team af medarbejdere, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål. I vores FAQ kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål om parkering.

Har du modtaget en kontrolafgift, som du ikke er enig i? Så anbefaler vi, at du følger linket nederst på siden og opretter en skriftlig henvendelse.

Ring til os på:
Tlf. +45 70 25 26 96
Send os en mail på:
Telefontider kundeservice:
Man - tors: 8.30-16.00
Fredag: 8.30-15.00.

Telefontider sagsbehandling:
Man - tors: 10.00-14.00
Fredag: Lukket
Oplys dit løbenummer og
din sag bliver sat i bero
Hvis du ikke er enig i den kontrolafgift, som du har modtaget, kan du oprette en indsigelse. Tryk på den blå knap nedenfor og udfyld formularen. Når vi har modtaget din indsigelse, gennemgår en af vores sagsbehandlere din sag. For at sikre en god sagsbehandling er det vigtigt, at du sender al nødvendig information i første henvendelse og kun opretter én indsigelse pr. sag.

Husk altid at oplyse din sags løbenummer, når du skriver til os og tjek at din e-mail er indtastet korrekt. Hvis du har oplyst dit løbenummer og e-mail korrekt, bliver din sag automatisk sat i bero, indtil du modtager et svar fra os. Du modtager en bekræftelse fra os om, at vi har modtaget din indsigelse.


Opret indsigelse
Har du parkeret på en af DSB's stationer?
Vi har indgået et samarbejde med DSB, der skal gøre parkeringen nemmere.

Men hvad betyder det for dig?

Få svar her