Kontakt - privat | ParkZone
 
Kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om parkering, parkeringsregler eller noget helt tredje. Vi har sammensat et team af medarbejdere, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Her på siden kan du også få svar på oftest stillede spørgsmål om parkering.

Hvis du ikke er enig i en kontrolafgift, som du har modtaget, anbefaler vi, at du benytter formularen længere nede på siden. Vi kan sikre den bedst mulige sagsbehandling, hvis du sender en indsigelse skriftligt, og hvis du kun sender én indsigelse om en sag. Vi skal nok vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.


En kontrolafgift
Ring til os på:
Tlf. +45 70 25 26 96
Send os en mail på:
Telefontider kundeservice:
Man - tors: 8.30-16.00
Fredag: 8.30-15.00.

Telefontider sagsbehandling:
Man - tors: 10.00-14.00
Fredag: Lukket
Oplys dit løbenummer og
din sag bliver sat i bero
Hvis du ikke er enig i den kontrolafgift, som du har modtaget, kan du skrive en indsigelse. Det kan du ved at udfylde formularen. Når vi har modtaget din indsigelse, gennemgår og vurderer en af vores sagsbehandlere din sag. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk altid at oplyse din sags løbenummer, når du skriver til os.

Hvis du har oplyst dit løbenummer og e-mailadresse korrekt, bliver din sag automatisk sat i bero, indtil du har modtaget en henvendelse fra os. Du modtager en bekræftelse fra os om, at vi har modtaget din indsigelse.

OBS! Den gennemsnitlige sagsbehandlingstid er i øjeblikket 30 hverdage. Vi arbejder ihærdigt på at nedbringe sagsbehandlingstiden.