Kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om parkering, parkeringsregler eller noget helt tredje. Vi har sammensat et team af medarbejdere, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Her på siden kan du også få svar på oftest stillede spørgsmål om parkering.

Hvis du vil klage over en modtaget kontrolafgift, anbefaler vi, at du benytter klageformularen længere nede på siden. Vi kan sikre den bedst mulige sagsbehandling, hvis du sender klagen skriftligt.


Ring til os på:
Tlf. +45 70 25 26 96
Send os en mail på:
Telefontider:
Man - tors: 8.30-16.00
Fredag: 8.30-15.00.

Du kan læse, hvordan vi behandler dine personoplysninger her:
Behandling af personoplysninger

Send
Har du fået en
kontrolafgift?

Når vi har modtaget din klage, gennemgår og vurdrerer en af vores sagsbehandlere din sag og vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk altid at oplyse din sags løbenummer, når du retter henvendelse til os.

Hvis du har oplyst dit løbenummer og e-mailadresse korrekt, bliver din sag automatisk sat i bero, indtil du har modtaget en henvendelse fra os. Du modtager en bekræftelse fra os om, at vi har modtaget din klage.

OBS! Den gennemsnitlige sagsbehandlingstid er i øjeblikket 30 hverdage. Vi arbejder ihærdigt på at nedbringe sagsbehandlingstiden.