Hammershus Slotsruin | ParkZone
 

Parkering ved Hammershus

Ønsker du at besøge Hammershus Slotsruin og det nye besøgscenter for en spændende kulturoplevelse, kan du roligt gøre dette uden at bekymre dig om parkering. Der er rig mulighed for parkering – både for personbiler, handicapbiler, turist- og rutebusser. På parkeringsområderne ved Slotslyngvej er der plads til 300 biler i alt. Der er herefter nem tilgang til Slotsruinen fra parkeringsområdet via to forskellige stier.

Parkeringen er opdelt i 3 parkeringsområder: P1, P2 og P3.Parkering på P1

P1 er et parkeringsområde forbeholdt almindelige personbiler. Her koster det 35 kr. for 6 timers parkering. Det er muligt at betale for parkering med kontanter og betalingskort. Ved køb af parkering skal man indtaste bilens nummerplade i betalingsautomaten. Det er meget vigtigt, at du udfylder din nummerplade korrekt. Nummerpladen skal udfyldes uden specielle tegn og mellemrum. Hvis nummerpladen indtastets forkert, kan vi pålægge en kontrolafgift på 510 kr. pr. døgn. Du skal som minimum købe 6 timers parkering, når du parkerer på området. Parkeringsintervallet på 6 timer er automatisk og kan ikke ændres. Ønsker du stadig at parkere på området efter parkeringstilladelsen er udløbet, skal du købe en ny tilladelse. Denne vil også vare i 6 timer.

Parkering på P2

P2 er forbeholdt biler med hanicapparkeringskort og turistbusser. For at parkere på dette område skal din køretøj have en totalvægt på over 3500 kg, eller at et gyldigt handicapparkeringskort. Det er gratis for biler med gyldigt handicapparkeringskort og turistbusser at parkere på området. Det er ikke tilladt at parkere på området som almindelig personbil. Vi henviser i stedet til P1.

Ønsker du at bestille parkering til P1 på forhånd så klik her  

Tak-for-at-du-betaler-A4-Hammershus-1