Parkeringsløsninger
for shoppingcentre
Hos ParkZone har vi stor erfaring med at implementere parkeringsløsninger i shoppingcentre. Senest implementerede vi ANPR-løsninger (automatisk nummerpladeregistrering) i to af Danmarks største shoppingcentre.

Med de mest innovative og kundevenlige parkeringsløsninger på markedet sikrer vi en effektiv administration og drift af jeres parkeringsanlæg. Det giver jeres kunder en god oplevelse fra start til slut.
Parkering som en positiv
del af shoppingoplevelsen
Som shoppingcenter lever I af at skabe gode oplevelser for jeres kunder. Parkeringsfaciliteterne ved shoppingcentre efterlader det første og sidste indtryk hos kunder i den samlede oplevelse. Derfor er det vigtigt for forretningen, at jeres kunder har en positiv parkeringsoplevelse.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger, men til shoppingcentre anvender vi i langt de fleste tilfælde nummerpladegenkendelsesteknologier kombineret med intelligent software til automatisk at registrere jeres kunder ved indkørsel.
Intelligente løsninger
I langt de fleste tilfælde implementerer vi ANPR-systemer (automatisk nummerpladeregistrering) i shoppingcentre. ANPR er en højteknologisk parkeringsløsning, der fjerner behovet for bomme, fysiske billetter og parkeringskort, som besværliggør parkeringsrejsen for brugere af parkeringsanlæg. Når kunder kører ind og ud af parkeringsanlægget, registreres deres køretøjers registreringsnumre automatisk. Det sker ved hjælp af kameraer ved ind- og udkørsel, som scanner registreringsnumrene.
Læs om ANPR
Vi tilbyder
  • ANPR-løsninger
  • Digitale p-tilladelser
  • Tablets for validering og betalingsautomater
  • Systemintegrationer
  • Datarapportering og optimering af parkeringsforretningen
  • Skilte, brugerkommunikation og adfærdsregulering
  • Single Space Indication (SSI)
  • Optimering og indretning af parkeringsanlæg
  • Opmærkning af parkeringspladser
Vi I vide mere?
Kontakt os for at høre mere om vores nuværende cases eller om hvordan vi kan hjælpe jer.
Kontakt os
Vi tager os af hele processen, fra etablering og vedligeholdelse til håndhævelse af ukorrekt brug af jeres parkeringsområder. Tag en uforpligtende snak med en af vores rådgivere om dine muligheder.
Bliv kontaktet
Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere