ParkZone går ind i sikkerhedsbranchen | ParkZone
 

ParkZone går ind i sikkerhedsbranchen

Det danskejede parkeringsselskab ParkZone udvider aktiviteterne med et nyt forretningsben og bliver dermed landsdækkende inden for både parkerings- og sikkerhedsløsninger.

Fra i dag er ParkZone ikke længere kun et parkeringsselskab. Da Ronen Leon i marts satte sig i stolen som ny administrerende direktør, var det med en klar ambition om vækst, og det er derfor ingen overraskelse, at den 20 år gamle danskejede virksomhed føjer sikkerhedsløsninger til produktporteføljen.

Om lanceringen af Security-benet, der bl.a. tæller sikkerhedsvagter, brandsikring og hjertestartere fortæller Ronen Leon:

”Vi lever og ånder for fremtidens parkering og tilbud, der lægger sig op ad en god parkeringsoplevelse – og ParkZone er stadig et parkeringsselskab. For os var der dog god synergi i at udvide værdikæden ved at tilbyde parkerings- og sikkerhedsløsninger som et samlet tilbud, fordi vi alligevel er ude ved ejendommene. Derfor er det helt naturligt for os at udvide med en sikkerhedsdel som næste skridt i vores ambitiøse strategi”.

Som landsdækkende selskab kan ParkZone, gennem samarbejdsaftaler, nå ud i den fjerneste krog af landet og på den måde servicere mange både eksisterende og nye kunder, som ønsker at udnytte synergien mellem parkering og sikkerhed.

Overenskomst med VSL

I sidste uge tiltrådte ParkZone den samlede overenskomst for parkerings- og sikkerhedsvagter hos VSL (Vagt- og sikkerhedsfunktionærernes Fagforening). ParkZone havde i forvejen overenskomst for parkeringsvagter, og derfor var det også en tilfreds formand for VSL, Peter Jørgensen, der mødtes med Ronen Leon for at underskrive overenskomsten.

”Vi er glade for at udvide samarbejdet og byde ParkZone velkommen som en del af den samlede vagt- og sikkerhedsbranche. Det er altid interessant, når en operatør udvider deres forretningsområde, og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde”, lyder det Peter Jørgensen.

Ifølge Ronen Leon er udvidelsen af kerneforretningen første del af en ambitiøs plan om endnu flere tiltag fra ParkZone. ”Vi er en landsdækkende udbyder af parkering og nu også sikkerhed, og jeg er helt sikker på, at det ikke er det sidste, branchen hører til os i de kommende måneder”, lyder det afslutningsvis fra den administrerende direktør.

Læs mere om Security

Kontakt: Adm. direktør Ronen Leon, rl@parkzone.dk, direkte 60 33 45 44

Om ParkZone
ParkZone er et 100 % danskejet parkeringsselskab med fokus på digitale parkeringsløsninger og med stærke kompetencer inden for parkeringsadministration, parkeringskontrol og rådgivning. Vi administrerer dagligt mere end 2.000 parkeringsområder med ca. 180.000 p-pladser og er dermed et af de førende parkeringsselskaber i Danmark. Virksomheden har kontorer i Rødovre, Kolding, Aalborg og Trondheim, Norge.19. april 2024