P-kælder
Aflåst kl. 22-06
2.05 m
Ligger i nærheden

Parkeringskælderen er en ideel parkeringsløsning, hvis du har din daglige gang i nærheden af:

  • DR Byen
  • DR koncerthuset
  • IT-unversitet
  • Københavns Universitet (Søndre Campus)
  • DR Byen Metrostation
Takster
  • Timeparkering: 15,00 kr. pr. time
  • Dagsparkering: 95,00 kr. pr. dag.

Parkering på Amagerfælledvej

Parkeringskælderen på Amagerfælledvej 144 i København S er en flot nybygget kælder med et lyst miljø og store opmærkede p-pladser, som du nemt og sikkert kan parkere din bil i. Kælderen har plads til 62 køretøjer, og indkørslen til parkeringskælderen finder du ved Amagerfælledvej lige ved Føtex. Følg vejen og drej ned ad anden vej til højre. Ved nedkørslen til kælderen er der et start- og stoplys med sensor, der fortæller, hvornår du må køre ind og ud af kælderen.

Parkeringskælderen er beliggende med usyn til DR Byen og DR Koncerthuset. Kun få hundrede meter fra parkeringskælderen finder du også IT-universitet og Københavns Universitet (Søndre Campus). Kælderen er derfor en ideel parkeringsmulighed til dig, hvis du har din daglige gang i nærheden eller blot skal besøge en af lokationerne i nærheden.

Parkeringskælderen ligger i nærheden af det store naturområde, Amager Fælled, hvor man med en flot tur på cirka 15-20 minutter, kan komme ned til Islands Brygge. Vil du vil længere ind mod indre by med offentlig transport, kan du benytte DR Byen Metro St., der ligger lige ved parkeringskælderen. Herfra tager det kun 5 minutter at komme til Kongens Nytorv og 7 minutter at komme til Nørreport st., hvor du bl.a. finder Strøget og Torvehallerne. Tager du metroen den modsatte vej, kan du på blot 5 minutter stå foran shoppingcentret Field’s.

Tryg parkering

Kælderen er af hensyn til de parkerende aflåst alle dage mellem kl. 22.00-06.00. Det er kun muligt at komme ind og ud af kælderen i det aflåste tidsrum, hvis du har en abonnementsløsning. I tidsrummet, hvor parkeringskælderen er aflåst, kan du åbne porten via et smart telefonmodul, som man blot skal ringe op til for at få adgang til kælderen.

Vi tilbyder forskellige abonnementsløsninger, herunder bl.a. døgnparkering og VIP-parkering. Parkeringskælderen er fuldt booket, og det er derfor ikke muligt at erhverve et abonnement lige nu, men vi kan skrive dig på en venteliste. Kontakt os på Tlf. +45 70 25 26 96 for at blive skrevet op.

Bemærk, at der i kælderen er 2.05 meter til loftet i parkeringskælderen.

Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl og udsolgte produkter.

Amagerfælledvej 144

2300 København S, Danmark

I tvivl om hvilken vej du skal køre?
Få rutevejledning via Google Maps herunder.

Få rutevejledning
Kort

TIP: Nedenfor kan du se, hvor indgangen til parkeringsområdet befinder sig.


Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere