Parkeringsadministration
for shoppingcentre
Hos ParkZone har vi stor erfaring med at implementere parkeringsløsninger i shoppingcentre, butikstorve mv. Senest implementerede vi i 2019 ANPR-løsninger (automatisk nummerpladeregistrering) i to af Danmarks største shoppingcentre.

Vi leverer en komplet parkeringsløsning, der inkluderer hardware, software og et kompetent back office med ekspertise i kundeservice, sagsbehandling, driftssikkerhed, kommunikation og forretningsudvikling.
Parkering som en positiv
del af shoppingoplevelsen
Det er afgørende for forretningen, at besøgende har en positiv oplevelse med parkering. Shoppingcentre lever af at skabe gode oplevelser for sine kunder. Parkeringsfaciliteterne ved shoppingcentre efterlader det første og sidste indtryk hos besøgende, og det spiller derfor en vigtig rolle i deres beslutning om, hvor de skal handle.

Vi har en særlig forståelse for at indtænke parkering som en del af kundens samlede shoppingoplevelse. Med de mest innovative og kundevenlige parkeringsløsninger på markedet sikrer vi en effektiv administration af jeres parkeringsanlæg. Det giver jeres kunder en god oplevelse fra start til slut.
Vi tager os af hele processen, fra etablering og vedligeholdelse til håndhævelse af ukorrekt brug af jeres parkeringsområder. Tag en uforpligtende snak med en af vores rådgivere om dine muligheder.
Bliv kontaktet